Leveringsmetoder

I vår nettbutikk kan du velge mellom tre leveringsmetoder

Sporingspakke – Posten/Bring
Dette er en klimanøytral servicepakke og vi tilbyr fast lav pris på 50.-. Sendingen er da sporbar og leveres til nærmeste postkontor eller post-i-butikk. Du vil motta hentemelding på SMS/mail så det er viktig å opp gi korrekt mobilnummer og mailadresse når du legger ordren.

Normal leveringstid: 1-3 virkedager fra pakken er sendt fra oss.

Hjemlevering m/sporing – Posten/Bring
Pakke med sporing som vil bli levert på døren. Du mottar en SMS fra Posten/Bring når sendingen er på vei og så ringer budet 30 – 60 minutter før pakken leveres. Levering på døren gjelder mandag – fredag mellom kl. 17 – 21. Dersom du ikke er hjemme på leveringstidspunktet blir pakken levert til nærmeste postkontor. Også på denne type pakke har vi fast pris på 195.-.

Normal leveringstid: 1-3 virkedager fra pakken er sendt fra oss.

Vi tar forbehold om forsinkelser i perioder med stor pågang hos Posten/Bring.

Hent i butikk:

Laundry Strømmen Storsenter

Støperiveien 5, 2010 Strømmen
Vi tilbyr våre kunder å hente varen selv i butikk her i Strømmen uten tillegg i prisen.

Din ordre er klar til henting når du mottar mail med kvittering fra godkjent kjøp. Merk: Ordrebekreftelse er ikke gyldig for uthenting av pakker og fungerer kun som en oppsummering av ditt kjøp. Bestillinger lagt etter kl. 14 på fredager behandles normalt mandager. 

Ved henting av varer i butikk vil man måtte fremvise kvitteringen man har mottatt på mail, samt kunne legitimere seg med gyldig ID. Det er dessverre ikke mulig å hente ut pakker på vegne av andre. 
Hentefrist: 14 dager.

 

Levering

Dersom vi har pakket feil vare er det viktig at du gir oss beskjed innen 14 dager etter av varen er mottatt. Da vil vi selvfølgelig betale returkostnaden og sende riktig vare så snart det lar seg gjøre. Vi tar forbehold om utsolgtsituasjoner.

Det er viktig at du har kvitteringen på ditt kjøp. Om du har gjeldende ordrenummer for reklamasjon, vil det være bevis for oss at varen er handlet i vår nettbutikk.